Thee

Theesoorten

Proef en beleef onze heerlijke thee

Ons thee assortiment bestaat uit verschillende, smaakvolle varianten. Soms met een knipoog, soms met een achterliggende boodschap. Maar vooral thee met een bijzondere herkomst. Onze biologische ingrediënten komen van fairtrade projecten waarbij we de boeren ondersteunen en helpen een toekomst op te bouwen. En dat proef je!

Dreams Come True

Ontspannende, biologische kruidenthee met kamille en rustgevende valeriaan. Met deze bijzondere kruidenthee komen de meest betoverende dromen uit.

Happy Birthday

Heerlijke biologische kruidenthee met vlierbloesem en kruizemunt voor een vrolijke noot. Hiermee wensen we je een speciale verjaardag toe.

Hug in a Cup

Pittige, biologische kruidenthee met verwarmende gember en zoet venkelzaad. Deze heerlijke kruidenthee geeft je een verwarmende knuffel.

Lots of Love

Hartverwarmende biologische kruidenthee met lavendel en lieflijke rozenblaadjes. Met deze bijzondere kruidenthee geef je een kado vol liefde!

Thanks a Lot

Dankbare biologische kruidenthee met kamille en Koninklijke steranijs. Een bijzondere kruidenthee om dankjewel mee te zeggen.

Welcome Little Baby

Verblijdende biologische kruidenthee met kamille en kalmerend anijszaad. Met deze bijzondere kruidenthee geef je een uniek kado aan trotse moeders!

Charge you up

Charge You Up

Een heerlijk verfrissende biologische thee met een mix van maté en limoengras. Ook zit er een vleugje pepermunt in om de thee een extra frisse smaak te geven.

Limited edition

sint-is-jarig

Sint is Jarig

De Sint is jarig is een heerlijke specerijenthee, gebaseerd op de traditionele lekkernijen, zoals pepernoten en speculaas.

Merry X-mas

Verwarmende kruidenthee met appel, gember en steranijs. Met deze thee maak je de feestdagen extra bijzonder. Merry X-mas.

happy easter tea thee

Happy Easter

Verfrissende biologische kruidenthee met eucalyptus, limoen en een beetje gember.

Een perfecte thee voor bij de paasbrunch. Vrolijk Pasen!

Ons merk is te koop in o.a. onze online shop en via een groot aantal verkooppunten.

Geïnteresseerd in zakelijk inkopen? Neem contact met ons op of klik door naar Orderchamp.