Proef en beleef onze heerlijke thee

Ons thee assortiment bestaat uit verschillende, smaakvolle varianten. Soms met een knipoog, soms met een achterliggende boodschap. Maar vooral thee met een bijzondere herkomst. Onze biologische ingrediƫnten komen van fairtrade projecten waarbij we de boeren ondersteunen en helpen een toekomst op te bouwen. En dat proef je!

Ontspannende, biologische kruidenthee met kamille en rustgevende valeriaan. Met deze bijzondere kruidenthee komen de meest betoverende dromen uit.

Heerlijke biologische kruidenthee met vlierbloesem en pepermunt voor een vrolijke noot. Met deze bijzondere kruidenthee wensen we je een speciale verjaardag toe.

Pittige, biologische kruidenthee met verwarmende gember en zoet venkelzaad. Deze heerlijke kruidenthee geeft je een verwarmende knuffel.

Hartverwarmende biologische kruidenthee met lavendel en lieflijke rozenblaadjes. Met deze bijzondere kruidenthee geef je een kado vol liefde!

Dankbare biologische kruidenthee met kamille en Koninklijke steranijs. Een bijzondere kruidenthee om dankjewel mee te zeggen.

Verblijdende biologische kruidenthee met kamille en kalmerend anijszaad. Met deze bijzondere kruidenthee geef je een uniek kado aan trotse moeders!

Limited edition

De Sint is jarig is een heerlijke specerijenthee, gebaseerd op de traditionele lekkernijen, zoals pepernoten en speculaas.

Verwarmende kruidenthee met appel, gember en steranijs. Voor bijzondere feestdagen.